Blewit!

Blewit!

9.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 2.2.2017

Hinta ostohetkellä: 74,95 euroa

Valmistaja:

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Hekumania

Tuotteen mitat: Pituus yli 20 cm

Tuotteen paino:

Lisätietoa:

Uusi vuosi, uudet lelut! Käytettyäni Lovetuben loppuun, rupesin etsimään seuraavaa uhriani. Olisin voinut pelata varman päälle ja tilata pari uutta Lovetubea, mutta mieli teki ottaa testiin jokin uusi tuote. Selailtuani jonkin aikaa nettikauppojen valikoimaa, silmiini osui erikoisesti muotoiltu Blewit!-masturbaattori. Muotoilun lisäksi mielenkiintoni herätti valmistajan tapa markkinoida tuotetta. Jos käyt esimerkiksi vilkaisemassa Fleshlightin kotisivustoa, on se täytetty paljaalla pinnalla, kun taas Blewit!:in kotisivu on ulkomuodoltaan hyvin neutraali ja sisältö ammattitaitoisesti kirjoitettu, ikään kuin se olisi tarkoitettu terveystuotteeksi! Blewit! vaikuttaa lupaavalta, mutta onko siitä hyväksi masturbaattoriksi? Sehän selviää vain yhdellä tavalla.Ensimmäisenä on mainittava, että Blewit! ei ole sieltä halvimmasta päästä oleva masturbaattori. Itse asiassa, jopa hintavaksi haukkumani Fleshlight-tuotteet saa n. 15 euroa halvemmalla, jos sellaisen vain osaa tilata oikeasta paikasta. Mikä Blewit!-masturbaattorin tekee sitten niin hintavaksi? Sain vastauksen kysymykseeni heti kun aukaisin postipaketin, sillä Blewit!-tuotteen paketointi on nimittäin paras tähän asti näkemistäni! Siitä oikein huokuu laadun tunne! Pahvikuoren alta löytyy nimittäin magneettisella läpällä varustettu kahdeksankulmainen kotelo, johon itse masturbaattori on laitettu kiinni todella tukevasti. Masturbaattorin alta löytyy vielä jämäkästi liimattu pieni pahvilaatikko, josta löytyy käyttö- ja hoito-ohjeet, sekä vaihdettava suuaukon rinkula (tästä lisää myöhemmin). Jo pelkästään hyvän paketoinnin ansiosta odotukseni tuotetta kohtaan nousivat hetkessä! Suuret plussat paketoinnin ideoijalle!

Blewit!:in silmiin pistävin ominaisuus on tietenkin sen muotoilu. Valmistaja sanoo, että se liittyy käteensopivuuteen ja tukevaan otteeseen, mutta omasta mielestäni vastaavat ominaisuudet olisi voitu toteuttaa helpomminkin. Käteensopivuus tulee tietysti suiposta muodosta, mutta pidon parantamiseen olisi riittänyt ihan vain karhea pinta. En tällä tarkoita sitä, että Blewit! tuntuisi pahalta kädessä, en todellakaan! Se itse asiassa istuu käteen varsin hyvin, vaikka sitä käyttäisi parikin tuntia kerrallaan! Muotoilu kyllä toimii, kuten mainostetaan, mutta herää vain väkisinkin kysymys, olisiko tämän voinut toteuttaa helpomminkin? No ainakin tuote erottuu kilpailijoidensa joukosta, jos ei muuten!

Magneettiläpällä varustettu laatikko

Se, jossa kulmikas muotoilu loistaa, on masturbaattorin korkit! Niistä saa todella hyvän otteen ja ne istuvat paikalleen todella nätisti ja jämäkästi. Paineensäätökorkki ei käytä samanlaista tekniikkaa, kuten aiemmat kokeilemani masturbaattorit. Sen sijaan, että korkkia ruuvattaisiin auki ja kiinni paineen säätämiseksi, käyttää Blewit! siihen yksinkertaista napsautettavaa läppämekanismia. Tokihan säätökorkin saa ottaa pois kokonaankin, jos paine tuntuu olevan liian kova, mutta läppämekanismi toimii paremmin, kuin hyvin! Se nimittäin ohjaa ulos tulevan ilman vain yhteen suuntaan, joten voin viimeinkin heittää hyvästit naamalle puhaltavalle ilmalle!

Kotelosta löytyy vielä jotain muutakin erikoista! Kun avasin ensimmäistä kertaa pääkorkin, löytyi sen alta irroitettava muoviastia. Meinasin heittää sen pois, kunnes tajusin, että se on tarkoitettu helpottamaan maissitärkkelyksen levittämistä inserttiin. Simppeli, mutta aikaa ja hermoja säästävä keksintö! Vielä erikoisena lisänä on aiemmin mainitsemani vaihdettava suuaukon rinkula. Toinen rinkuloista on toista paksumpi, jonka pitäisi muokata ensityönnön tunnetta. Itse en kyllä huomannut mitään eroa, mutta ehkä joku paksumunaisempi sen tuntee. Sellaisen asian kyllä pistin merkille, että ohuempi rinkula ei pidä inserttiä kunnolla paikallaan. Tämän seurauksena insertti saattaa valahtaa aktin aikana syvemälle kotelon sisään, joten suosittelen paksumman rinkulan käyttöä, jos vain mahdollista.

No nyt kun on vihdoinkin käyty kotelon ominaisuudet läpi, niin päästään siihen tärkeimpään asiaan, eli inserttiin! Se on hieman yli 20 senttimetriä pitkä, valmistettu pehmeästä läpikuultavasta materiaalista, joka on juomutettu sisäpuolelta pienillä tiheään sijoitetuilla nystyröillä ja muilla erikoisilla kiemuroilla. Näiden ansiosta kokonaisuus on jotain taivaallista! Blewit!:in insertti on valehtelematta paras koskaan kokeilemistani! Ensimmäinen käyttökerta ei todellakaan kestänyt pitkään, kiitos aikaisemmin mainitsemani tiheän kumparetunnelin! Ne kutittavat juuri oikeasta kohdasta ja juuri oikealla tavalla! Tästä on vaikea pistää paremmaksi!

Blewit! purettuna

Sitten ne risut… Ensinnäkään, mukana ei tullut kokeiluliukastetta. Ei välttämättömyys, mutta olisin sellaista odottanut näin laadukkaalta tuotteelta. Suurin ongelma on kuitenkin tuoteen puhtaanapito. Jos olet kiinnittänyt huomiota kuviin, niin olet huomannut, että pääkorkissa on erikoinen ritilikkö. Vastaava ritilikkö löytyy myös toisesta päästä putkea. Nämä on tarkoitettu ilmankierron parantamista varten. Eli inserttiä voi pitää kotelossa, kun se kuivuu? Hienoa! Korjaus: Inserttiä TÄYTYY pitää kotelossa kun se kuivuu. Itse asiassa, sitä ei pysty irroittamaan kotelosta ollenkaan! Tämä tekee puhtaanapidosta hieman hankalaa, koska sinun täytyy tunkea Blewit! koteloineen päivineen hanan alle. Tämä on luonnollisestikin huono uutinen pienten lavuaarien omistajille. Toinen puhtaanapitoon liittyvä ongelma on ulostuloaukon ritilikkö. Lasti nimittäin haluaa jäädä siihen kiinni hyvinkin helposti, joten tuote on järkevämpi pestä ylösalaisin. Miksi koko ritilikön pitää edes olla siinä? Mikä on hyöty? Kotelosta on vielä mainittava, että sen väri näyttäisi kuluvan yllättävän helposti. Luulin aluksi pintaan ilmestyneitä kellertäviä jälkiä käsistä jääneeksi liaksi, mutta ei ne siitä pesemällä pois lähteneet. Pieni visuaalinen haitta, mutta mainittava se on.

Koska inserttiä ei saa irti sitä hajottamatta, on tuotteen käyttöikä minulle kysymysmerkki. Yleensä pystyisin kertomaan tässä vaiheessa jonkinlaisen arvion sen kestävyydestä ihan vain tutkimalla insertin ulkopintaan aiheutuneita vaurioita, mutta nyt en voi kuin arvailla. Materiaali on kyllä pehmeää, joka kertoisi siitä, että tuote ei kestä käyttöäni pitkään, mutta toisaalta taas insertti saattaa kestää pidempään, koska sitä ei koskaan tarvitse ottaa pois kotelostaan. Se ei siis veny turhia, eikä tartu kotelon sisäpintaan, jonka luulisi tekevän tuotteesta pitkäikäisemmän, mutta tämä kaikki on vain arvailua. Ilmoitan kyllä, kun tuotteeseen tulee reikä.

Yhteenveto

Tähänastisen perusteella voin sanoa, että Blewit! on paras koskaan kokeilemistani Fleshlight-tyylisistä tuotteista. Se voittaa esikuvansa kirkkaasti niin insertin, kuin kotelonsakin puolesta… Tai ainakin niin pitkään kunnes se pitää pestä. Inserttiä ei nimittäin voi ottaa kotelosta pois, joka hankaloittaa pesemistä, ja kotelon ulostuloaukon suulla on turha ritilikkö, johon siemennesteen jämät jäävät helposti kiinni. Insertin irroittamisen mahdottomuus tekee hankalaksi myös arvioida tuotteen käyttöikää. Tuote on myös melko kalliin puoleinen, mutta uskaltaisin väittää sitä sen arvoiseksi, jos se vain kestää jyystämistä tarpeeksi pitkään.

Kommentoi

avatar
300