Fleshlight Stamina Training Unit (Value Pack)

Fleshlight Stamina Training Unit (Value Pack)

7.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 6.7.2016

Hinta ostohetkellä: 139,00 euroa (Value Pack), 79,00 (Pelkkä lelu)

Valmistaja: Fleshlight Interactive Life Forms, LLC

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Kaalimato

Tuotteen mitat: Insertin pituus 21,6 cm, kokonaispituus 24,76 cm

Tuotteen paino: n. 815 g

Lisätietoa: Pakettiin kuuluu itse lelun lisäksi Fleshlube Water-liukuvoide, Fleshwash-puhdistusaine, Renewing Powder-hoitopuuteri, sekä Shower Mount-seinäkiinnitysteline

Mikäpä olisikaan parempi tapa aloittaa tutustuminen masturbaattoreihin, kuin Fleshlight-tuotesarjan Stamina Training Unit säästöpakkauksessa! Paketti oli muistaakseni tarjouksessa silloin kun sen ostin, mutta en muista kuinka paljon siitä maksoin. Sen minä kyllä muistan, että olin pettynyt (ja olen vieläkin) Fleshlightin kotelon viimeistelyyn. Väri ei ollut aivan tasainen, vaan se oli yhdestä kohdasta ikään kuin valunut. Ajattelin, että kyseessä on varmaan jokin pieni valmistusvirhe, mutta en kuitenkaan sen kummemmin mokomaan esteettiseen haittaan sen kummempaa huomiota kiinnittänyt, itse insertti kun oli kuitenkin täysin kunnossa. Fleshlightin koko yllätti minut. Se oli huomattavasti isompi ja painavampi kuin oletin. Pienistä käsistäni huolimatta, sain siitä kuitenkin hyvän otteen. Eipä siinä muuta kuin liukkaria väliin ja menoksi!

STU tuntui alkuunsa hirmu pettymykseltä, kun en ollut moiseen tottunut. Taisi siinä jopa mennä tunti tai pari, ennen kun sain ensimmäisen sisäänajon hoidettua loppuun. Parin päivän totuttelun jälkeen homma kuitenkin rupesi luistamaan, eikä paluuta perinteiseen enää ollut. Puhtaana pitäminen tuntui helpolta ja laitos oli helppo säilöä kaappiin piiloon muiden uteliailta katseilta.

Repeämä insertin kaulassa

Sitten rupesivat ongelmat nostamaan päätään. Kotelon suulla oleva rengas, joka pitää inserttiä paikallaan, rupesi liikkumaan. En ole vieläkään varma, että onko se tarkoitettu irroitettavaksi, mutta pieniä ongelmia se aiheutti/aiheuttaa. Insertti pysyi kyllä paikallaan, mutta jokaisella käden heilautuksella siitä kuului epämiellyttävän kova kolina. Huomasin, että ongelma helpotti kun kotelon toisessa päässä olevaa paineensäätökorkkia raotti enemmän, mutta tämä luonnollisestikin vähensi nautintoa. Tuo rengas myös rupesi myöhemmässä vaiheessa aiheuttamaan repeytymiä insertin kaulaan.

Mainitusta paineensäätökorkistakin löytyy moitittavaa. Ensinnäkin, siinä ei ole minkäänlaista kuviointia/tarttumapintaa, eli sinulla tulee taatusti olemaan hauskaa, jos näpeissäsi on liukastetta. Sitten ne kierteet ovat saatanasta niin kotelon, kuin korkin puolella. Hyvin harvoin korkki istuu kerralla paikalleen ja sitä joutuu vähän pyörittämään suuntaan jos toiseen, jotta se asettuu urilleen.

Mutta entäpä se nautinnon lähde, eli itse insertti? Kyllä se hyvältä tuntuu, ei siinä mitään. STU:n tunneli on hieman tiukempi kuin muissa saman kokoluokan Fleshlight- malleissa, ja läpi insertin kulkevien kumpareiden pitäisi tehdä laitoksen käyttämisestä vielä nautinnollisempaa. Henkilökohtaisesti en tunne noita muotoja, mutta sepä onkin yksilöllistä.* Minulle pääasia on, että materiaali tuntuu hyvältä.

Nussittu puhki. Palojäljet ovat epätoivoisen korjausyrityksen tulosta.

Tähän väliin voisi heittää kokemuksia tuosta seinäkiinnitystelineestä, eli Shower Mountista. En kovin paljon sitä ole käyttänyt, mutta kyllä tuo hommansa tuntuu välttävästi tekevän. Pitää vain huomioida, että kiinnityspinnan tulee olla todella puhdas ja tasainen. Silloinkin Fleshlightia on hyvä tukea toisella kädellä käytön aikana. Vaikka se imukuppi onkin melko vahva, ei se aivan riitä kannatelemaan yhden täysikokoisen Fleshlightin painoa. Pienemmillä malleilla tilanne voi olla toinen, mutta tätä en itse ole kokeillut.

Sitten se puhtaanapito. Alkuun homma vaikuttaa helpolta. Huuhtelet vain joka käytön jälkeen insertin ja kotelon kunnolla ja annat niiden kuivua erillään. Silloin tällöin olisi hyvä pestä ne jonkin sortin puhdistusaineella. Value packin mukana tuli Fleshwashia tätä tarkoitusta varten, mutta en osaa sanoa siitä juuri mitään. Se kyllä vaikuttaisi tekevän mitä halutaan, mutta jotenkin minusta tuntuu, että sille saattaa olla jokin halvempi vastine olemassa.

Parin käyttökerran jälkeen insertti muuttuu yllättäen ärsyttävän tahmeaksi. Kyllä sen käyttöä voi vielä silloinkin jatkaa, mutta insertin laittaminen takaisin koteloon voi tuottaa hankaluuksia. Jos sinulla sattuu olemaan vieläpä sileäksi ajeltu alapää, niin se tuo vielä omat ongelmansa (tarttuu joka vedolla kiinni). Tahmaisuudesta pääsee eroon parilla eri tavalla. Valmistajan suosittelema keino on tietysti Fleshlight Renewing Powder. Sitä ripotellaan kuivan insertin päälle ja pian se on taas kuin uudenveroinen… Ja se uudenveroisuus haihtuu heti seuraavan pesun jälkeen, jättäen insertin jälleen tahmeaksi. Jee. Sillä on kuitenkin hyvä irroittaa kaikenlainen pikkuroska, joka tarttuu ajan myötä insertin ulkopintaan.

Tiedättekö kuinka paljon tämä Renewing Powder maksaa? Osapuilleen 15 euroa/purkki. Tiedätteko mistä tuo hoitopulveri koostuu? Maissitärkkelyksestä. Kyllä, se on 100% maissitärkkelystä. Näin lukee itse purkin kyljessä. Paketillinen maissitärkkelystä maksaa ruokakaupassa n. 2 euroa. Saat aivan itse valita, että maksatko mieluummin 2 vai 15 euroa samasta tavarasta. Maissitärkkelyksellä on myös sellainen ikävä ominaisuus, että sitä voi olla vaikea pestä pois. STU:n kotelon sisäosa on täynnä erilaisia maissitärkkelyksestä muodostuneita kumpareita, mutta ei ne sieltä pois lähde vaikka mitä tekisi. Maissitärkkelyksen sijaan suosittelen puhdasta talkkia insertin pehmittämiseen. Se kestää 3-4 kertaa pidempään. Jos joku sanoo, että talkki aiheuttaa insertin rappeutumista, niin hän puhuu joko paskaa, tai sitten se tapahtuu niin pitkällä aikavälillä, että en ole sitä itse huomannut.

Rappeutumisesta puheenollen, arvatkaapa huvikseen kuinka pitkään STU kesti käytössäni? Osapuilleen puoli vuotta, sitten siihen tuli reikä. Ei kuulosta paljolta, vai mitä? Tutkittuani hieman asiaa, pitäisi Fleshlightin kestää vuosia oikein hoidettuna. Eli miksi tämä kesti vain puoli vuotta? Hoidinko sitä kenties jollain tavalla väärin? Te tietenkin kysytte nyt pienellä suullanne: Etkös sinä suositellut talkkia maissitärkkelyksen sijaan? Entä jos se sittenkin heikentää insertin valmistusmateriaalia? Muuten hyvä pointti, mutta minä olen testannut tämän homman. Asiahan on siis niin, että juuri STU on kestänyt käyttämistäni Fleshlighteista kaikista pisimpään, vaikka en siihen soveltanutkaan virallista hoito-ohjetta niin tarkkaan kuin muihin malleihin. Kerron asiasta lisää tulevissa arvosteluissa.

Yhteenveto

Muiden Fleshlightien tavoin, Stamina Training Unit on pääasiassa helppo pitää puhtaana ja kätkeytyy pieneen tilaan tarvittaessa! Tunneli on hieman tiukempi kuin muissa saman kokoluokan malleissa, jonka pitäisi toimia kalun kuin kalun eduksi. Materiaali on mukavan pehmeää, mutta tahmautuu valitettavan nopeasti. Valitettavasti kotelo on suoraan sanottuna perseestä, eikä tuotteen käyttöikä vastannut odotuksiani. Pakko sanoa, että olen hieman pettynyt. Odotin näinkin suurelta valmistajalta enemmän.

* Korjaus! Olen todennut, että tunnenkin käytävien muotoilun. Se vain tapahtuu niin alitajuisesti, etten sitä huomannut ennen kuin sain verrattavakseni masturbaattorin 
kuvioimattomalla käytävällä.

Kommentoi

avatar
300