Fresh Innocence – Julie

Fresh Innocence - Julie

8.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 7.7.2016

Hinta ostohetkellä: 34,90 euroa

Valmistaja: N.M.C.

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Kaalimato

Tuotteen mitat: Pituus 15,2 cm

Tuotteen paino: n. 430 g

Lisätietoa:

Kun ensimmäinen Fleshlightini alkoi osoittaa hajoamisen merkkejä, tuli tarve hakkia toinen masturbaattori sen rinnalle ja mahdolliseksi jatkajaksi. Raha oli vähän tiukassa, joten täytyi etsiä jokin halvempi vaihtoehto. Vähän aikaa vaihtoehtoja selailtuani, silmääni sattui tarjouksessa oleva Fresh Innocent – Julie. Kommenttien mukaan siinä oli hinta-laatusuhde kohdallaan, joten laitoin mokoman tilaukseen ja toivoin parasta.

Tuotekuvaus lupaa tiukkaa pakkausta, eikä asiaa käy kieltäminen. Liukastetta tarvitaan ja paljon. Syynä ei pelkästään ole käytävien ahtaus, vaan myös tuotteen materiaali. Se ei jotenkin tunnu pysyvän liukkaana kuten Fleshlightin materiaali, joten liukastetta saattaa joutua lisäämään silloin tällöin (tätä ei yleensä tarvitse tehdä Fleshluben kanssa). Julien materiaali ei myöskään ole niin pehmeää kuin toivoisi, mutta ajaa asiansa. Se kuitenkin puristaa todella hyvin ja suhteellisen kestävääkin se on! On tosin mainittava, että tuote on täysin yksivärinen, vaikka tuotekuvat muuta väittävätkin.

Juliessa on kaksi aukkoa, jotka yhdistyvät lelun puolivälissä yhdeksi kanavaksi. Toisessa päässä on ilmanottoaukko vastusta vähentämään ja puhdistusta helpottamaan. Käytävät on muotoiltu kuulemma strategisesti, mutta siihen en osaa ottaa mitään kantaa. En nimittäin tunne niitä. Anuksen puolella käytävä näyttäisi olevan tehty vähän vasemmalla kädellä. Se vaikuttaa vähän siltä, että käytävien yhdistyminen on muistettu tehdä vasta viime hetkellä, mutta ei se menoa haittaa.

Julien pituus on tuotekuvauksen ja paketin mukaan 15,2 cm. Jos tilastoihin on luottaminen, sen pitäisi olla pidempi kuin suomalainen keskiverto-penis (13,7-14,5 cm), joten kaiken pitäisi olla hyvin, vai mitä? No yllätyksekseni, oma värkkini tuli ilmanottoaukosta läpi. Vaikka tämä kohottikin meikäläisen itsetuntoa, niin Julien kannalta tämä ei ollut kovin hyvä juttu. Vaikka meikäläisen kalu olisikin pari senttiä lyhyempi, olisi Julie siitä huolimatta aavistuksen liian lyhyt käyttööni. Tämän seurauksena lasti tulee lähes poikkeuksetta syliin/käsille. Se, että onko se hyvä juttu, on makuasia. Henkilökohtaisesti en halua harrastaa yhtään sen enempää siivoamista kuin on pakko.

Selässä on havaittavissa venymää.

Käytettävyydeltään Julie on OK. Siitä saa riittävän hyvän otteen ja puristusta on helppo säätää kotelottomuutensa ansiosta, mutta pidemmän päälle Julien piteleminen rupeaa tuntumaan kädessä. Lyhyen masturbaattorin ja reippaan liukasteen yhdistelmäkin aiheuttaa oman ongelmansa. Tällä tarkoitan, että ylimääräinen liukaste haluaa tunkea ulos ilmanottoaukkosta, jonka jälkeen sitä on joka puolella. Lelun putsaaminen on jokseenkin hankalaa ahtautensa takia, mutta suuremman ongelman aiheuttaa sen kuivaaminen. Jos lelun antaa vain kuivua huoneenlämmössä, se saattaa kestää päiviä. Tuulettimella prosessia voi nopeuttaa huomattavasti, mutta esim. Fleshlightiin verrattuna kuivuminen kestää
pitkään. Kaipa tästä voidaan sitten päätellä, että tiukka pillu pysyy märkänä pidempään.

En tiedä, että onko vika munassa vai lelussa (vai kummassakin), mutta matka tuntuu yleensä katkeavan Julien selän kohtaan, sen sijaan että kalu tulisi joka työnnöllä ilmanottoaukosta ulos. Tämä aiheuttaa edellä mainittuun kohtaan paljon stressiä ja johtaa lopulta reiän syntymiseen. Ongelma ratkeaa, kun masturbaattorin pyöräyttää ympäri (kääntää mahapuolen itseään päin), mutta olisihan sitä miellyttävämpää käyttää kuten sitä on tarkoitettukin. Kuten aikaisemmin kuitenkin mainitsin, on materiaali suhteellisen kestävää. Lelu on kyllä venynyt selän kohdalta, mutta reikää ei ole vielä syntynyt!

Yhteenveto

Täydellinen? Ei todellakaan, mutta hintaansa nähden ihan kiva kapistus. Tuntuu hyvältä reilun puristuksensa ansiosta, vaikkakin liukastetta pitää käyttää reilusti. Monet ongelmat saisi ratkaistua lisäämällä tuotteelle lisää pituutta. Puhdistaminen ja kuivaaminen eivät ole sieltä helpoimmasta päästä, mutta se on tiukkuuden hinta. Kestävyydessäkään ei pahemmin valittamista ole. Voisi jopa suositella ensileluksi!

Kommentoi

avatar
300