Half Hera 2

Half Hera 2

11.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 28.10.2018

Hinta arvosteluhetkellä: 249,95 euroa

Valmistaja: Kokos

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: MotsuToys

Tuotteen mitat: Pituus 34 cm, Leveys 25 cm, Korkeus 14 cm

Tuotteen paino: 5,5 kg

Lisätietoa: Saatavilla myös moottoreilla varustettu versio

Tuotesivu: Half Hera 2

Tämäkin tuote on MotsuToysin lahjoittama. Painotan jälleen kerran, että en saa tästä arvostelusta minkäänlaista rahallista korvausta. Ainoa palkkioni on saadut lelut ja niitä testatessa koettu nautinto. Tuotteiden ilmaisuus ei myöskään vaikuta arvostelujeni rehellisyyteen, vaan ne on toteutettu siinä missä muutkin arvostelut. Ainoana erona on tämä kirjoituksen alussa näkyvä lyhyt tekstipätkä, jossa suosittelen kurkistamaan MotsuToysin verkkokauppaan. Se on mielestäni vähintä mitä voin heidän hyväkseen tehdä.Tästä lelusatsista viimeisenä vuorossa on isokokoinen kahden aukon masturbaattori Half Hera 2. Otsikossa lukee Half Hera 2, koska MotsuToysin tuotesivulla lukee sama nimi. Jos kuitenkin katsotaan kuvia tuotteen paketista, sanotaan siinä selvästi Big Hip Hera. Jotta asia olisi mahdollisimman sekava, oman pakettini on ulkonäöltään täysin erilainen tuotesivulla näkyvään kuvaan verrattuna. Asiaa kun ruvetaan lähemmin tarkastelemaan, niin tuotekuvaus väittää valmistajan olevan Meiki, vaikka se todellisuudessa on Kokos. Jos käydään vielä valmistajan sivulla tarkistamassa tuotteen nimi, niin siellä nimeksi ilmoitetaan Hera Big Hip! Kaiken lisäksi yhdessä heidän mainoskuvassa Hera on kirjoitettu Hrea. Miten helvetissä yhdelle tuotteelle voi olla kolme eri nimeä, kaksi eri pakettia ja kaksi eri valmistajaa!? Tämä arvostelu ei ala hyvin.

Minulla ei siis ole aavistustakaan mikä tämän tuotteen nimi pitäisi todellisuudessa olla, mutta kutsutaan sitä nyt Heraksi. Kyseessä on Kokoksen tuote, jolla painoa on kokonaiset 5,5 kiloa! Valitettavasti ainoa testaamani Kokoksen tuote on Meiki Cherry Onahip 2.5, eikä kokemukseni siitä ole mairitteleva. Heran tilanteessa asiaan ei auta yhtään kokeiluliukasteen puute ja paketin kyljessä näkyvä rikkinäinen englannin kieli.

Heran ulkonäössä ei ole valittamista. Vagina voisi olla ehkä paremman näköinen, mutta viimeistely on muuten todella hyvää. Tuotetta markkinoidaan aidon lantion kokoisena, mutta kyllä saa aika pienikokoinen ihminen olla, jotta tämä oikean lantion koosta käy. Materiaali on samaa, kuin Cherryssä. Se ei ole kovin pehmeää, mutta todella kestävää. Herasta löytyy isoille masturbaattoreille poikkeuksellisesti läpi kehon kulkevat aukot. Tässä on sekä hyvät, että huono puolensa, mutta siitä myöhemmin.

Half Hera 2 edestä ja takaa

Vaikka isokokoiset masturbaattorit ovatkin aina kiehtoneet minua, niiden käyttäminen on yleensä ollut kovin vaivalloista. Ne ovat yleensä olleet liian pieniä käytettäväksi makuultaan tai vaikkapa pöydän reunalla, mutta liian painavia sylissä hypyytettäväksi. Hera ei valitettavasti ole tässä tapauksessa poikkeus. Vaikka kyseessä onkin varsin suuri masturbaattori, täytyy sen alle siitä huolimatta asetella jonkinlaista koroketta, jotta sen käyttäminen onnistuisi vaivatta. Asento on muutenkin vähän hankala, joten sopivaa kulmaa saa etsiä aikansa. Epäkäytännöllisyydestään huolimatta Heran vagina tuntuu todella hyvältä! Anaali on aika mitäänsanomaton, mutta vagina on isokokoisten masturbaattorien sarjassa yksi parhaimmista! Yhdelläkään käyttökerralla ei tarvinnut montaa minuuttia jyystää, kun lasti jo lensi… suoraan patjalle.

Muistatteko ne kaksi kehon läpi kulkevaa tunnelia? Niiden ulostuloaukot löytyvät Heran mahan puolelta. Eli kaikki neste mikä aukkoihin joutuu, päätyy loppujen lopuksi alustalle, jossa Hera makaa. Jollei tämä sinua haittaa, niin hyvät sinulle! Monelle meistä se kuitenkin tarkoittaa lisää pestävää, joten Heran alle on laitettava jonkinlainen pyyhe, jotta siivouksessa päästäisiin mahdollisimman helpolla. Toinen vaihtoehto on tietysti tukkia ulostuloaukot talouspaperilla tai vastaavalla.

Heran puhtaanapito on muutenkin aivan uskomattoman raivostuttavaa. Tämä on tosiseikka jokaisen ison masturbaattorin kohdalla, mutta Hera on poikkeuksellisen hankala tapaus. Tuote ei mahdu kunnolla tavalliseen lavuaariin, joten suihkun käyttö on suositeltavaa. Heran paino myös tarjoaa oman haasteensa puhdistuksen aikana. Kirsikkana kakun päällä on materiaalin raivostuttava tapa kerätä kaikki maailman pöly, hiukset, karvat ja muu lika pintaansa, jolloin koko pesuvaihe tuntuu olevan yhtä tyhjän kanssa! Tunneleiden asennon vuoksi Heran aukkoja ei voi edes ilmakuivata, vaan niihin on tungettava 2-4 rättiä kostetutta pois imemään! Järkyttävä vaiva yhden seksilelun takia!

Yhteenveto

Hera on nätti ja sen vagina tuntuu todella hyvältä. Se kuitenkin maksaa kaupasta riippuen 150 – 250 euroa, joka ei todellakaan ole sen arvoista. Varsinkin kun otetaan huomioon kaikki se vaivannäkö, jota masturbaattori vaatii! Se on painava, asento on hankala saada kohdilleen ja puhtaanapito vaatii enemmän aikaa kuin itse käyttö. Asiaa myös varjostaa valmistajan epäammattimaisuus, joka näkyy mm. heidän englannin kielen taidossaan. Satasen hintaan uskaltaisin Heraa suositella, mutta tällä hetkellä suosittelen jättämään sen hyllyyn.

Kommentoi

avatar
300