Kyo Bound Kohai ja Kukuru

Kyo Bound Kohai ja Kukuru

16.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori

Hinta arvosteluhetkellä: 59,95 euroa

Valmistaja: Kyo / MotsuToys

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: MotsuToys

Tuotteen mitat: Pituus 15 cm, Leveys 8 cm

Tuotteen paino: 410 g

Lisätietoa:

Tuotesivu: Kohai | Kukuru

Yllätyksettömästi tämäkin tuote on MotsuToysin lahjoittama. Tuotteen ilmaisuus ei kuitenkaan vaikuta arvostelun todenmukaisuuteen millään lailla, jonka voitte todeta lukemalla aiempia sponsoroituja arvostelujani. En saa arvostelusta minkäänlaista rahallista korvausta. Ainoa palkkani on itse tuote ja sitä testatessa saatu mahdollinen nautinto. Ainoa haitta sponsoroinnista on tämä arvostelun alussa näkyvä teksti, jossa suosittelen vilkaisemaan sponsorin verkkokauppaa. Sieltähän saattaa löytyä vaikka mitä kivaa! Ottakaa vain huomioon, että MotsuToys sijaitsee Alankomaissa, joten tuotteen saapuminen Suomeen kestää n. viikon ajan.

Kyo Bound Kohai ja Kukuru-masturbaattorit

Uusi sivusto, uudet arvostelut! Tällä kertaa arvostelussa on kaksin kappalein Kyon tuotteita. Ensimmäinen niistä on keinosuu Kohai ja toinen keinovagina Kukuru. En kokenut tarpeelliseksi tehdä näistä omia arvostelujaan tuotteiden samankaltaisuuden vuoksi, joten aletaanpa hommiin!

Kyo Bound Kohai sivusta kuvattuna
Kohai sivusta kuvattuna

Kumpikin tuote tulee laadukkaasti pakattuna varsin neutraalin näköiseen laatikkoon. Paria pientä tarraa lukuunottamatta paketeissa ei ole mitään eroa ulkoisesti. Minimaasliseen sisältöön pääsee käsiksi vetolaatikon tavoin päädystä. Pakettiin ei kuulu minkäänlaisia lippusia tai lappusia, eikä kokeiluliukastetta. Sisällä on vain lelu pakattuna omaan pussiinsa.

Kohai ja Kukuru ovat valmistettu kahdesta eri materiaalista. Ulkokuori on tehty jämäkästä materiaalista, kun taas sisäpuoli on oikein pehmeää tavaraa. Jämäkkä ulkokuori tekee leluista todella laadukkaan oloisia, jokseenkin Kohaissa on havaittavaissa pientä repeämää materiaalien liitoskohdassa. Tätä ei kuitenkaan esiinny Kukurussa, joten olisiko kyseessä ihan puhtaasti maanantaikappale? Kaiken kaikkiaan kumpikin lelu vaikuttaa laadukkailta ja pidemmässä käytössä kestäviltä tuotteilta. Ne eivät ole turhan painavia, ja sopivat hyvin jopa omiin pieniin kätösiini.

Kyo Bound Kohai ja Kukuru edestä kuvattuna
Lelut edestä kuvattuna

Ensimmäinen huolenaihe on lelujen pituus, sillä sitä on vain 15 senttimetriä. Vaikkakin masturbaattoreiden käytävät ovat avoimia kummastakin päästä, jämäkkä ulkokuori rajoittaa sisäpuolen venymistä erityisesti loppupuolelta. Sen lisäksi, että tämä rajoittaa käytävien pituutta, tekee se niistä omaan makuuni vähän liian ahtaat. Tunnelien muotoilu on kummassakin tuotteessa erilainen, mutta ainakaan itse en niiden välillä merkittävää eroa tuntenut. Käytävät eivät muutenkaan tunnu mitenkään ihmeellisiltä, mutta ne tekevät tehtävänsä. Voisin kuvitella niiden toimivan paremmin pienempien värkkien kanssa. Myös tunnelin toisen pään tukkiminen on aina mahdollisuus, jolloin masturbaattoriin tulee imuefekti nautintoa lisäämään.

Kohailla on hampaat lisäämässä masturbaattorin autenttisuutta. Ne eivät onneksi ole valmistettu yhtä kovasta materiaalista, kuin La Bocca Della Veritan hammasrivistö, mutta en voi silti sanoa olevani niiden fani. Jotkut tosin tykkäävät tästä, joten en ota sen enempää kantaa asiaan. Toinen makuasia lienee tunnelin avonaisuus. Se helpottaa kyllä pesemistä, mutta tunneli olisi hyvä muistaa tukkia orgasmin hetkellä. Ainakin minusta on aivan perseestä siivota ympäriinsä levinnyttä spermaa siinä vaiheessa kun ei jaksaisi tehdä enää yhtikäs mitään. Mutta kuten sanoin: Makuasia. Toisia tämä ei haittaa pätkääkään.

Kuten jo tuli selväksi, on Kohain ja Kukurun tunnelit avonaisia kummastakin päästä. Sen lisäksi, että tämä tekee pesemisestä helppoa, mahdollistaa se myös ilmakuivauksen tuulettimen avulla. Kuivausta helpottaa myös masturbaattorien ulkokuoren jämäkkä materiaali, joka pitää tunnelit avonaisina päädystä päätyyn – erityisesti Kukurun kohdalla. Myös lelujen pienestä koosta on hyötyä pesun aikana, sillä ne sopivat hanan alle ongelmitta pienempienkin lavuaarien kohdalla. Materiaali tahmautuu kyllä jonkin verran jo parin käyttökerran jälkeen, mutta ei puhuta mistään kovin pahasta efektistä. Tahmeutta voi ehkäistä tuttuun tapaan joko maissitärkkelyksellä tai talkilla.

Yhteenveto

Kohai ja Kukuru eivät ole huonoja tuotteita. Ne ovat kyllä kaiken kaikkiaan laadukkaan oloisia, mutta molemmat ovat tuntumansa puolesta ainakin omassa tapauksessani pettymyksiä. Suurimpana syynä tähän ovat turhan lyhyet ja omaan makuun liian kireät tunnelit. Kumpikin lelu tosin hoitaa hommansa, eivätkä todellakaan ole huono valinta masturbaattoriksi. Niiden pienikokoisuus on plussa säilytettävyytensä ja pesemisen puolesta. Niitä voisi luonnehtia taskumasturbaattoreiksi. Suuremmille kaluille Kohaista ja Kukurusta ei juuri ole iloa, mutta pienemmän varustuksen omaavat henkilöt voivat yllättyä positiivisesti!

2
Kommentoi

avatar
300
Neili
Vierailija
Neili

Hyvä arvostelu. Tuleeko muuten Motsutoysta tuotteet postiin noudettavaksi vai suoraan ovelle? Ja onkos tullien kanssa onko ollut ongelmia?