Neljä liukuvoidetta: Fleshlube, Kaalimato, Come Glide ja Durex Play

Neljä liukuvoidetta: Fleshlube, Kaalimato, Come Glide ja Durex Play

8.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 11.7.2016

Markkinoilla on kasoittain erilaisia liukuvoiteita, joista oikean valitseminen voi osoittautua hankalaksi. Niiden hintahaarukka vaihtelee radikaalisti muutamasta eurosta useampaan kymppiin, mutta se ei välttämättä kerro liukuvoiteesta yhtään mitään. Koska blogin ideana on seksilelut, pitää niiden kanssa tietysti käyttää vesipohjaisia valmisteita, jonka takia arvostelen vain niitä. Markkinoilta löytyy myös öljy- ja silikonipohjaisia liukasteita (sekä joitakin hybridejä), mutta niillä on yleensä tapana vaurioittaa leluja. Hyvä liukuvoide on riittoisa, hidas kuivumaan, tahmaamaton, hyväntuoksuinen ja helposti pois pestävissä. Myös hinta ja putelin käytettävyys huomioidaan tuotetta arvioidessa.

Fleshlube (Water ja Fire)

Hinta ostohetkellä: 21,90 euroa (100 ml), 34,90 euroa (250 ml)

Valmistaja: Fleshlight / Interactive Life Forms, LLC

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Fleshlight Suomi

Fleshlube Fire

Pitkäaikainen suosikkini! Tämän parempaa vesipohjaista liukuvoidetta ei ole vielä tullut vastaan. Fleshlube on riittoista, kestää pitkään, ei tahmaa, ei tuoksu millekään ja on todella helppo pestä pois! Sitä tosin voisi moittia vähän turhan veteläksi koostumukseltaan ja varsinkin silloin kun puhutaan Water-tuotteesta. Fleshlubesta on saatavilla myös viilentävää Ice-liukastetta ja lämmittävää Fire-liukastetta. Ice-liukastetta en ole kokeillut, mutta Fire-liukaste on päivittäisessä käytössä. Se on nimittäin aavistuksen paksumpaa kuin Water-liukaste, mutta ominaisuuksiltaan muuten samaa tavaraa. Onhan siinä myös se lämmittävä ominaisuus, mutta se katoaa pari sekuntia ensikosketuksen jälkeen.

Jos jostakin Fleshlubea pitää moittia suolaisen hinnan lisäksi, niin se on pullo. Korkin aukaisumekanismi on kyllä kätevä, mutta se myös aiheuttaa turhaa vuotamista ympäri reunoja. Pullon yläosa saisi olla myös hieman suippo, sillä tasaisuutensa vuoksi sieltä ei meinaa saada viimeisiä liukasteita pois. Nämä ongelmat on tosin saatettu jo korjata uudempien pullojen kanssa! Kun tilasin yhden pienemmän pullon verkkokaupasta, niin siinä ei ollut enää samoja ongelmia. Aiempi korkki oli korvattu perinteisemmällä ratkaisulla ja pullon yläosaa oli muutettu suipommaksi. Loistavaa työtä! En kuitenkaan tiedä, että päteekö tämä vain pieniin pulloihin, sillä myöhemmin kun tilasin samasta verkkokaupasta ison pullon samaa ainetta, oli siinä taas käytössä vanha pullomalli. Saattaa olla, että kyseessä oli vain vanhemman erän pullon, mutta en voi vahvistaa asiaa. Ehkä se selviää seuraavalla kerralla kun tuota ainetta tilaan!

Yhteenveto

Täydellistä, vaikka jokseenkin turhan juoksevaa liukastetta. Hinta on kyllä aika suolainen, mutta liukaste on kuitenkin sen verran riittoisaa, että yksi pullo kestää useamman kuukauden! Suosittelen!

Kaalimato Liukuvoide

Hinta ostohetkellä: 14,90 euroa (200 ml), 7,90 euroa (50 ml)

Valmistaja: Kaalimato? (Muistaakseni tuli Saksan tehtaalta, mutta ole varma)

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Kaalimato

Ostin tätä suositusten perusteella. Olin todella pettynyt.

Liukaste on paksua, joka on plussaa, mutta sitä pitää myös laittaa melko paljon toivotun tuloksen aikaansaamiseksi. Se kuivuu melko nopeasti ja tahmaakin jonkin verran. Se on myöskin ollut tähän asti testaamistani liukasteista kaikkein hankalin pois pestävä. Haju on sentään neutraali, ja perinteinen käsirasvaputeli-design toimii paksun liukasteen kanssa hyvin yhteen. Hinta on laatuunsa nähden ehkä aavistuksen yläkanttiin, mutta ei kuitenkaan turhan paha. Olen vain pettynyt, kun muut ihmisen tuntuivat pitävän tästä tuotteesta, mutta sainkin sitten tällaista mömmöä käyttööni.

Yhteenveto

Lähes täydellinen vastakohta Fleshlubelle. Liukasteesta ei hirveästi hyvää sanottavaa ole, mutta se kelpaa paremman puutteessa.

Come Glide

Hinta ostohetkellä: 5,90 euroa (100 ml)

Valmistaja:

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Seksitori

Come Glide

No nyt on hinta kohdillaan! Harmi vain, että näitä ei ole isommissa tuubeissa. On näet hinta-laatusuhde kohdillaan!

Koostumus on jossakin kahden aiemmin mainitun liukasteen välimaastossa, eli jokseenkin paksua tavaraa, mutta kuitenkin juoksevaa. Tämä on siinä mielessä ongelma, että liukaste on pakattu samanlaiseen tuubiin kuin Kaalimadon tuote, joten avattaessa on noudatettava varovaisuutta tai kaikki tulee kerralla käsille. Hajultaan tuote on neutraali. Kovin riittoisaksi liukastetta ei voi haukkua, ja se kuivuukin melko nopeasti, mutta se ei varsinaisesti tahmaa, ja on helppo pestä pois.

Yhteenveto

Hintaansa nähden todella hyvä tuote! Jos se ei vain kuivuisi niin nopeasti, niin tätähän voisi käyttää useamminkin!

Durex Play - Massage 2 in 1

Hinta ostohetkellä: 15,90 euroa (200 ml)

Valmistaja: Reckitt Benckiser Gropu plc

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Huippukiva

ÄLÄ VAIN VITTU OSTA!

Paskaa

Tässä pitäisi olla sekä hierontavoide, että liukaste samassa, mutta tuote ei sovellu kumpaankaan! Ensinnäkin, tässä ”liukuvoiteessa” on voimkakas ja ällöttävän imelän haju, joka kummittelee sieraimissa vielä neljä kuukautta käytön jälkeen. En edes liioittele! Asuntoni haisi Durexille koko päivän, kun purkin kerran avasin! Sitten tuotteesta löytyy vielä kaikki muutkin huonon liukasteen ominaisuudet. Sitä pitää laittaa todella paljon, se tahmaa paikat ja kuivahtaa hetkessä. Durex Playta ei ole kaikista helpoin pestä poiskaan! Ja tämä paska maksaa melkein 16 euroa!? Ovatko ne edes saatana testanneet tätä ennen kuin ovat ryhtyneet myymään? Kenen mielestä tämä oli hyvä idea? Häh!?

Yhteenveto

Kierrä kaukaa tai osta lahjaksi vihaamallesi henkilölle. Ylihintaista paskaa, joka ei toimi liukasteena, eikä hierontavoiteena.

Kommentoi

avatar
300