Puni Ana DX Hard

Puni Ana DX Hard

10.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 10.12.2017

Hinta arvosteluhetkellä: 139,95 euroa

Valmistaja: EXE

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: MotsuToys

Tuotteen mitat: Pituus 22 cm, Leveys 21 cm, korkeus 12 cm

Tuotteen paino: 2,2 kig

Lisätietoa: Saatavilla myös soft-versio; Paketissa tulee mukana kokeiluliukastetta ja kansitaidetta sisältävä CD

Tuotesivu: Puni Ana DX Hard

Tämänkin arvostelun on tavalliseen tapaan sponsoroinut hollantilainen MotsuToys-yritys. Vaikka tuote onkin ilmaiseksi saatu, se ei millään tavalla vaikuta arvostelun totuudenmukaisuuteen. Ainoa näkyvä ”haitta”, on tämä arvostelun alussa näkyvä pienimuotoinen ilmoitus/mainostus sponsorin olemassaolosta. Eli jos vähänkin erikoisemmat seksilelut kiinnostavat, niin suosittelen vilkaisemaan heidän kauppasivujaan.

Tästä lelusatsista viimeiseksi arvosteluun saapuu Puni Ana DX-masturbaattori. Jätin tämän tuotteen viimeiseksi paristakin syystä. Sen lisäksi, että suuren masturbaattorin testaaminen vaatii aikansa, on tämä kapistus joillekin hieman luotaan pois työntävä teemansa vuoksi. Jos et jo kuvasta osannut päätellä, on tämän masturbaattorin teemana lolicon. En tosin rupea selittämään mitä lolicon on, joten joudutte sen googlettamaan omin avuin. Blogspotissa ollessa minun oli sensuroitava kuvaa Googlen takia. Olisin halunnut laittaa näytille sensuroimattoman version, mutta minä perkele olin mennyt poistamaan sen,enkä jaksanut ruveta ottamaan uutta kuvaa. Ette te paljon menetä, ja sitä paitsi kuva on nähtävillä MotsuToysin tuotesivulla.

Vagina ja anus

Mutta sitten asiaan! Puni Ana on melkein kahden ja puolen kilon painoinen möhkäle, joka on todella nätisti tehty niin muotoilun, kuin viimeistelynkin puolesta. Se ei kooltaan vastaa oikean elämän kapistusta, mutta tämäpä onkin tyypillistä suuremmille masturbaattoreille hinnan kurissa pitämiseksi. Puni Ana vastaa kooltaan aiemmin arvostelemaani Meiki Cherry Onahip-masturbaattoria. Koon myötä tulee esille myös tuttu ongelma: Puni Ana on vähän turhan suuri pidettäväksi sylissä, mutta liian pieni käytettäväksi missään muussa asennossa.

Vaikka koko tuottaakin käytön kanssa ongelmia, ei kuitenkaan puhuta läheskään yhtä epämiellyttävästä kokemusta, kuten Meiki Cherryn kohdalla. Kiitos tästä kuuluu Puni Anan pehmeälle, periksi antavalle ja mukavasti hyllyvälle materiaalille. Pehmeästä materiaalistaan huolimatta, kyseessä on kuitenkin masturbaattorin HARD-versio. Kysymys siis kuuluukin: Miten pehmeä soft-malli sitten on?

Periksi antava materiaali helpottaa Puni Anan käyttöä huomattavasti Cherryn kovaan materiaalin verrattuna. Tämä kuitenkin nostaa esille kysymyksiä masturbaattorin kestävyyteen liittyen. Puni Ana on tehty nimittäin tunneleita myöten samasta materiaalista. Vaginan ja anuksen väliin ei tuota materiaalia kovin paljon jää, joten on hyvin todennäköistä, että siihen syntyy reikä ennemmin tai myöhemmin.

Mukana tuli paljon liukastetta

Mutta tuntumahan se tässä teitä kiinnostaa, ja tässä on tuotteessa on kuitenkin kaksi reikää arvosteltavana! Se on valitettavasti pienoinen pettymys, sillä kumpikaan käytävistä ei tunnu mitenkään erityiseltä pehmeästä materiaalistaan huolimatta. Puni Ana ei missään tapauksessa ole tuntumaltaan huonoin kokeilemani masturbaattori, vaan se sijoittuu jonnekin keskitason tienoille – Oli sitten vertailussa mukana kaikki testaamani masturbaattorit tai pelkästään suuren masturbaattorit.

Puni Anan puhdistaminen on harvinaisen helppoa suureksi masturbaattoriksi. Kiitos siitä kuuluu koko lelun läpi kulkevalle tunnelille, joka mahdollistaa veden läpi valuttamisen. Masturbaattori ei myöskään ole turhan suuri tavallisen kokoiseen lavuaariin, joka tekee prosessista entistä vaivattomampaa. Kuivaamiseen olen kuitenkin käyttänyt ihan vain rättejä, sillä ilma ei pääse kunnolla käytävien läpi kulkemaan. Erikoista kyllä, mutta pehmeästä materiaalistaan huolimatta, Puni Ana ei tahmaannu käytön myötä kovin pahasti. Itse asiassa, en ole joutunut puuteroimaan sitä maissitärkkelyksellä tai talkilla kertaakaan! Säästyypähän niitäkin!

Yhteenveto

Puni Ana DX Hard on nätisti tehty kokonaisuus, jonka tuntuma kuitenkin jättää hieman kylmäksi. Materiaali on mukavan pehmeää ja helppo pitää puhtaana, joskin se herättää huolia tuotteen kestävyyden suhteen. Koko voi aiheuttaa käytön kanssa ongelmia, mutta suureksi masturbaattoriksi Puni Ana on kuitenkin varsin miellyttävä kokemus. Jos raha ei ole ongelma, voin suositella tätä hyvillä mielin vaikkapa ensimmäiseksi suureksi masturbaattoriksi.

Kommentoi

avatar
300