Kirjoitus: Sponsoroitavana

Sponsoroitavana

9.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori

Tämä artikkeli on alunperin julkaistu 29. huhtikuuta 2017 Blogspotissa. Sen sisällössä saattaa esiintyä vanhentunutta ja irrallista tietoa. Päätin kuitenkin arkistoida sen sivustolle siltä varalta, että joku haluaa kyseisen artikkelin lukea.

Hei vain kaikille lukijoille! Kuten varmaan tiedätte, sain itselleni testattavaksi melkoisen läjän seksituotteita viime maaliskuun puolella. Erikoisen tapauksesta tekee sen, että itse en leluja ostanut, vaan sain ne arvosteltavaksi MotsuToys-nimiseltä seksiliikkeeltä ilman veloitusta. Sen sijaan, että olisin vain arvioinut tuotteet ja siirtynyt sen jälkeen eteenpäin, halusin tehdä tämän kirjoituksen ensimmäisestä sponsoroidusta kokemuksestani. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka joku teistä olisi joskus samanlaisessa tilanteessa, jolloin tästä tekstistä saattaa olla jotain hyötyäkin teille! Lukemisen iloa!

Ensimmäinen yhteys

Eräänä maaliskuun aurinkoisena perjantaina (tai no en oikeasti muista, että oliko se aurinkoinen), sain sähköpostin minulle täysin tuntemattomalta MotsuToys-yritykseltä. Sen lähettänyt henkilö ylisti blogiani ja kysyi, että olisinko kiinnostunut testaamaan heidän tuotteitaan. Olin kyllä toivonut pääseväni testaamaan seksileluja jollekin yritykselle, mutta oletin saavani ensimmäisen hommani suomalaisesta liikkeestä. Yllätyksekseni tämä yritys olikin kotoisin Alankomaista! Tämähän ei minua haitannut, vaan tartuin tilaisuuteen heti, sillä ketäpä ei ilmaiset seksilelut kiinnostaisi!

Matka kuitenkin meinasi tyssätä heti alkuunsa, kun minulta kysytiin blogini kuukausittaista kävijämäärää, Twitter-tiliä ja postituslistaa. Jälkimmäisestä kahdesta kumpaakaan en omistanut, ja kävijämäärät olivat blogin tuoreuden takia vielä aika pienet. Kerroin kuitenkin kiertelemättä tilanteen seksiliikkeen yhteyshenkilölle ja valmistauduin ottamaan vastaan kielteisen päätöksen.

Yllätyksekseni näin ei kuitenkaan käynyt, vaan MotsuToysin yhteyshenkilö oli varsin ymmärtäväinen ja suostui huonosta kävijämäärästä huolimatta lähettämään minulle tuotteita testattavaksi. Hän ei asettanut mitään rajotteita arvostelulle, vaan ainoa vaatimus oli, että linkittäisin tuotteet heidän sivuillensa (jonka vieläpä aluksi unohdin tehdä, perkele). Olisin saanut valita testattavan tuotteen, mutta pyysin heitä yllättämään minut. Kiitin vielä heidän antamastaan mahdollisuudesta, annoin osoitetietoni ja aloin odottamaan pakettia. Tästä hetkestä lähtien rupesin myös kiinnittämään enemmän huomiota blogini näkyvyyteen ja mainostamiseen. Tästä lisää myöhemmin.

Paketti saapuu

Kului viikko, kunnes sain viimeinkin paketin haltuuni. Se huomattavasti odotettua suurempi ja odotinkin jännittyneenä, mitä se pitää sisällään. Oletin saavani testattavakseni yhden tai korkeintaan kaksi tuotetta, mutta yllätyksekseni paketista paljastuikin neljä lelua, kaksi liukastepulloa ja säilytyspussi! Totesin saman tien, että näiden arvioimisessa kestänee jonkin aikaa.

Kokos-penissukka

Aikaa kului parisen viikkoa, kunnes sain tehtyä ensimmäisen arvosteluni. Sen julkaiseminen hieman kuitenkin kuumotti, sillä tuote ei ollut kovinkaan hyvä, joten en voinut totuuden nimissä siitä hyvää arvosteluakaan antaa. Muistin kuitenkin, että minulle oli annettu täysin vapaat kädet arvostelujen suhteen. Enhän minä kuitenkaan itse seksikauppaa moittinut ja miksi moittisinkaan? He olivat kuitenkin olleet hyvin ystävällisiä ja reiluja, joten jos jotain voin tehdä heidän hyväkseen, on suositella heidän palvelujaan. Siispä julkaisin arvostelun siinä muodossa, kuten minä sen olisin ilman sponsoroimistakin kirjoittanut, joskin lisäsin tietysti alkuun huomautuksen, jossa mainittiin tuotteen olleen minulle ilmainen. Tällä tavalla jatkoin loputkin arvostelut, kunnes sain viimeisenkin tehtyä kuukautta myöhemmin.

Säilytyspussi

Mutta hetkinen! Etkös sinä sanonut, että sait neljä lelua? Miksikäs arvostelit niistä vain kolme? No neljäs lelu on penissukka/-jatko (Kokos – Penis Sleeve Extreme), jonka testaaminen käytännössä vaatii parteneria avuksi. Toisena vaihtoehtona olisi ollu täyttää tuo sukka jollakin ja tunkea se kakkoseen, mutta anaalihommat eivät ole minun juttuni. Sen verran tuota tuotetta kuitenkin kokeilin, että rullasin sen penikseni päälle, mutta uskaltaisin väittää sen olevan tehty vähän ohuemmille kaluille. Se nimittäin paksunsi penistäni niin paljon, etten usko monenkaan naisen ottavan sellaista jytkyä vastaan. Sen lisäksi tuote on omaa penistäni lyhyempi, eikä se tunnu kovin mukavalta käyttää.

Toinen arvostelua vaille jäänyt tuote on säilytyspussi (Toy Sack). Mitäpä minä siitä kirjoittaisin? Se on käytännössä kynäpenaali, johon voi tunkea masturbaattorin/keinovaginan turvaan ulkomaailmalta. Sellaista on hankala tehdä väärin. Lupasin kuitenkin (ainakin itselleni) sisällyttää tavalla tai toisella kaikki saamani lelut blogiini kuvien kanssa, joten tässäpä näitä olisi!

Mainostamisen hankaluus

Siitä lähtien kun MotsuToys lähetti lelupaketin tulemaan tähän suuntaan, olen yrittänyt tuoda blogiani paremmin esille. Sen lisäksi, että loin Twitter-tilin ja tein pieniä muutoksia sivuston ulkoasuun, olen myös yrittänyt mainostaa blogiani. Postituslistan jätin huomiotta, sillä omasta näkökulmastani se on hieman vanhanaikanen ja melko ärsyttävä tapa jakaa blogiin liittyviä viestejä. Mainostaminen on tosin osoittautunut hyvin hankalaksi, sillä hyviä mainostuspaikkoja aikuisille suunnatulle sisällölle on harvassa, varsinkin suomalaisille sellaisille. Blogilistaussivustoja kyllä löytyy, mutta ne eivät yleensä salli aikuisille suunnattua sisältöä. Jotkut niistä kyllä sallivat, mutta yleensä niissä on myös jotain rajoituksia tai/ja kävijämäärä on niin pieni, ettei oman blogin sinne listauttaminen hyödytä mitään. Ja tämä on muutenkin vähän erikoinen blogi, koska tätä ja aloitustekstiä lukuunottamatta täällä ei ole ollut muuta kuin seksileluarvosteluja. Joten kysymys kuuluukin: Onko tämä loppujen lopuksi edes blogi? Juuri tällaiset asiat tekevät mainostamisesta hankalaa.

Toinen murheenkryyni on ollut hakukoneoptimointi, tarkemmin sanottuna indeksointi. Vaikka mitä tekisin, niin en saa millään Googlea löytämään blogiani yksinkertaisilla hakusanoilla. Jos esimerkiksi kirjoitan hakusanaksi ”Fleshlight-arvostelu”, palauttaa haku kaiken maailman foorumipostauksia, mutta minun blogiani ei näy missään! Sen sijaan, jos hakusanoiksi laittaa ”tekopillu-arvostelu”, löytää Google jotenkin ihmeellisesti Fleshlight Vibro-arvosteluni kolmannelta sivulta Fleshlight-sanan perusteella. Kun tarkistin blogini indeksoinnin, tajusin Googlen löytävän vain kaksi kirjoituksistani, kuten pitääkin, vaikka niitä pitäisi löytyä 20 kappaletta. Vaikka minulla onkin tällaisista asioista melko hyvin tietoa ja taitoa, meinasi minullakin mennä jo sormi suuhun koko homman kanssa. Voisin jaaritella tuosta hakukoneoptimoinnista rivikaupalla, mutta jätän sen joskus toiseen kertaan, sillä se ei ole tämän kirjoituksen pääaihe. Toivon mukaan koko homma rupeaa luistamaan seuraavan kuukauden aikana.

Lopuksi

Siinäpä sitä! Ensimmäinen sponsoripakettini oli varsin positiivinen kokemus ja toivon, että yhteistyö MotsuToysin kanssa jatkuu tulevaisuudessakin. Heillä on kuitenkin tarjottavana paljon mielenkiintoisia tuotteita, joista kirjoittaisin mielelläni arvosteluja! Kiitos myös niille, jotka jaksoivat lukea ensimmäisen pitkähkön kirjoitukseni. Hauskoja hetkiä kaikille!

 

Masaturpaattori

Ylläpitäjä

Kommentoi

avatar
300