Sujiman Kupa Roa (+ USB Onahole Warmer AUTO)

Sujiman Kupa Roa (+ USB Onahole Warmer AUTO)

9.5.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori
Alunperin julkaistu Blogspotissa 3.9.2017

Hinta arvosteluhetkellä: 39,95 euroa

Valmistaja: Magic Eyes

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: MotsuToys

Tuotteen mitat: Pituus 14 cm

Tuotteen paino: 290 g

Lisätietoa: Pakettiin kuului kokeiluliukaste

Tuotesivu: Sujiman Kupa Roa

Tuttuun tapaan, tämänkin tuotteen on lahjoittanut hollantilainen MotsuToys-yritys. Tämä ei kuitenkaan vaikuta millään tavalla arvostelun totuudenmukaisuuteen (voitte vaikka lukea edelliset arvostelut, jos ette usko). Lelun lisäksi, en saa palkkioksi mitään muuta, kuin sitä testatessa koetun nautinnon. Suosittelen kuitenkin vilkaisemaan heidän tuotevalikoimaansa. Eihän sitä tiedä, mitä mielenkiintoista sieltä löydätte!

Ensimmäisenä tästä leluerästä arvosteltavaksi joutuu Magic Eyesin Sujiman Kupa Roa-keinovagina. Kyseessä on siis sama valmistaja, kuin aiemmin arvostelemallani La Bocca Della Verita-keinosuulla, joten odotukseni olivat melko korkealla. Arvostelemani keinosuu on nimittäin tuntuman puolesta paras kokeilemani tuote. Eihän se käytössäni kestänyt kuin pari käyttökertaa, mutta ongelmana olikin sen tapauksen kanssa tunnelin riittämätön pituus omalle penikselleni.

Mukana tullut kokeiluliukaste

Ja sama ongelma on myös Sujiman kanssa; se on todella lyhyt. Tuotteen pituus on vain lähes 14 cm. Siis ymmärränhän minä sen, että keinovaginoita ja masturbaattoreita tehdään erikokoisille kaluille, joten ei ole realistista odottaa niiden jokaisen olevan sopiva omalle meisselilleni. Tämäkin tuote on suunnattu Japanin markkinoille, jossa miehillä on housuissa pienemmät mitat, kuin länsimaalaisilla (näin tilastotietojen pohjalta katsottuna). Joka tapauksessa, Sujiman lyhyt pituus luonnollisestikin tarkoittaa sitä, että sen tunneli on sitäkin lyhyempi! Ja tämä taas tarkoittaa sitä, että minun oli oltava erittäin varovainen tuotetta käyttäessä. Ei mitenkään ideaalista, mutta eipä paljon vaihtoehtojakaan jäänyt. Varovaisuudesta ei tosin ollut paljon apua, sillä tutkittuani tuotetta pintaa syvemmältä, huomasin tunnelin päädyn jo kuluneen puhki (tunneli on tehty eri materiaalista, kuin Sujiman ulkopinta). On siis vain ajan kysymys, milloin Sujimaan tulee reikä. No ainakin sain sen kestämään pidempään, kuin aikaisemmin mainitsemani keinosuun.

Mitä tuotteen ulkonäköön tulee, niin se on todella houkuttelevan yksityiskohtaisesti tehty, niin sisältä, kuin ulkoakin. Vaikka kyseessä onkin melko halpa keinovagina, tämä ei yllätyksekseni näy laadussa. Viimeistely on tehty nätisti, joten valmistuskulut on nähtävästi saatu pidettyä kurissa tuotteen pienen koon ansiosta. Sujiman mukana tuli myös pieni pussillinen kokeiluliukastetta, joka on samaa ainetta, kuin aikaisemmin arvostelemani La Bocca Della Verita Sweet Lotion. Laatuliukastetta siis!

Harmi vain, että tuntuma ei ole mitenkään ihmeellinen. Kyllä se hommansa hoittaa, mutta joutuu sillä vemppaamaankin jonkin aikaa. Sujima tavallaan työntää penistä jatkuvasti ulos, joka on oikeastaan aika rasittavaa. Siihen kyllä pystyy luomaan imun puristamalla tuotetta päädystä samaan aikaan, kun kalunsa työntää sisälle. Itse en tosin huomannut tällä tavoin minkäänlaista muutosta. Valmistusmateriaali on kuitenkin mukavan pehmeää!

Pienen kokonsa ansiosta Sujima on melko helppo pestävä. Läpihän siitä ei voi vettä valuttaa, mutta ei se pesua juuri hankaloita. Kuivaaminen tapahtuu tunkemalla rätti tunneliin joksikin aikaa kosteutta imemään. Materiaali kyllä tahmautuu ajan myötä muiden masturbaattoreiden tapaan, mutta yllättävän hitaasti. Talkkia tai maissitärkkelystä ei siis tarvitse käyttää kovin usein, joten siitä plussa!

Yhteenveto

Sujiman Kupa Roa on pienikokoinen ja halpa keinovagina, joka mukavan pehmeästä materiaalistaan ja nätisti hoidetusta viimeistelystään huolimatta jättää kylmäksi. Se tekee kyllä tehtävänsä, mutta mitään erikoista ei kannata odottaa. Puhtaanapito on melko helppoa ja tuote on kokonsa ansiosta helppo piilottaa uteliailta katseilta. Pieni koko tekee siitä myös huonosti yhteensopivan suurempien peniksien kanssa, joten mitatkaa kalunne ennen kuin teette ostopäätöksen.

EDIT: Oletin kokeiluliukasteen olevan samaa tavaraan, kuin La Bocca Della Verita Sweet Lotioninkin, koska ne tulevat samalta valmistajalta. Todellisuudessa näin ei todellakaan ole, vaan kokeiluliukaste on täysin luokatonta töhnää, enkä suosittele sitä käyttämään. Pahoittelen syvästi harhaanjohtavaa tietoa.

USB Onahole Warmer AUTO

Hinta arvosteluhetkellä: 19,95 euroa

Valmistaja: MotsuToys

Tuotteen mitat: Pituus 15 cm

Tuotteen paino: 290 g

Tuotesivu: USB Onahole Warmer AUTO

Leluerän mukana tuli myös keinovaginoille tarkoitettu lämmityslaite, joka kytketään joko tietokoneen USB-väylään tai erikseen ostettavalla välikappaleella pistorasiaan. Sen sijaan, että olisin tehnyt siitä oman arvostelunsa, niin päätin liittää sen bonukseksi Sujima-arvostelun perään. Tulihan näitä kahta tuotetta nimittäin käytettyä yhdessä. Otin siitä kuvankin, mutta minulla ei ole aavistustakaan, mitä sille tapahtui, joten joudutte valitettavasti vierailemaan tuotesivulla, jos haluatte nähdä kyseisen kapistuksen. Pahoittelen laiskuuttani.

Onahole Warmer on n. 15 cm pitkä patukka, joka tungetaan halutun keinovagina sisään, jonka jälkeen sen virtajohto tökätään haluttuun virtalähteeseen. Lämmitysvaiheen aikana tuotteessa vilkkuu LED-valo, joka sammuu laitteen mukana lämpötilan saavuttaessa maksimipisteensä. Se myös käynnistyy uudelleen lämpötilan laskiessa maksimilämpötilan alapuolelle, joka on tässä tapauksessa 37,5 celsiusastetta. Tuotesivu väittää, että lämmitys kestäisi keskimäärin 4,5 minuuttia, mutta omassa tapauksessani siihen meni joka kerta yli 10 minuuttia.

Mitä tällä sitten saavutetaan? No lämmintä pillua on tietysti mukavampi panna! Lopputulos tosin riippuu täysin keinovaginan lämmönvarastointikyvystä. Sujimassa ja Julia+:ssa lämpö ei pysynyt kuin parisen minuuttia, joten en voi sanoa Onahole Warmerin olevan kovin hyödyllinen kapistus. Jos aivan välttämättä haluat 20 euroa investoida parin minuutin mielihyvään, niin antaa mennä vain.

Kommentoi

avatar
300