Mangasm – Lifetime Silicone Stroker

Mangasm - Lifetime Silicone Stroker

30.6.2019 | Kirjoittanut: Masaturpaattori

Hinta arvosteluhetkellä: 74,00 euroa

Valmistaja: Vieci

Kauppa, josta tuote ostettu/saatu: Tekopillu.fi

Tuotteen mitat: Pituus 19 cm, Leveys 6 cm

Tuotteen paino: 655 g

Lisätietoa:

Tuotesivu: Mangasm – Lifetime Silicone Stroker

Tämän tuotteen on lahjoittanut tekopillu.fi-niminen verkkokauppa. Vaikka tuote onkin ilmainen, se ei vaikuta millään lailla arvostelun totuudenmukaisuuteen. Minkäänlaista rahallista korvausta en arvostelusta saa, vaan palkkioni on itse lelu ja sitä testatessa koettu nautinto. Ainoa ”haitta” sponsoroinnista on tämä arvostelun alussa näkyvä teksti, jossa suosittelen vilkaisemaan sponsorin verkkokauppaa. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä hauskaa sieltä löytyy!Mangasm - Lifetime Silicone StrokerVakiolukijoilleni lienee jo tuttua arvostelujeni tuhollisuus. Monet masturbaattorit ovat kokeneet käsissäni ennenaikaisen kuoleman, joka on toiminut minulle itselleni kirouksena, mutta arvosteluilleni siunauksena. Tämä on mahdollistanut arvion tekemisen tuotteen kestävyydestä. Tällä kertaa arvostelussa on kuitenkin Mangasm – Lifetime Silicone Stroker, joka nimensä mukaisesti lupaa kestää koko elämän… Tai ainakin 50x pidempään, kuin monet muut masturbaattorit. Haaste on otettu vastaan, valmistaja!

Mangasm - Lifetime Silicone Stroker
Tuote sivusta

Mangasmin paketoinnista ei ole varsinaisesti mitään erikoista mainittavaa. Teksti on vain aika paksua pureskeltavaa, sillä se väittää lelun tuntuvan aivan oikealta vaginalta. Sen kun näkisi! Paketin sisältä paljastuu tuote, joka näyttää yhdeltä masturbaattorilta muiden joukossa, joskin tällä on kiitettävästi pituutta. Lelu sopii hyvin käteen, tuntuu jämäkältä, eikä haise juuri miltään. Käytävän sisältä paljastuu tiheästi sijoiteltu rivistö nystyröitä valmiina ottamaan kalun vastaan. Tämä kaikki muistuttaa minua aikoja sitten arvostelemastani Multi-Climaxer – Pussy x 2-tuotteesta – Niin hyvässä kuin huonossakin.

Jo ennen kuin rupesin kokeilemaan Mangasmia, veikkasin sen tuntuvan joko erittäin hyvältä tai erittäin pahalta. Veikkaukseni osui kummaltakin osin oikeaan, sillä masturbaattori tuntuu aluksi aivan taivaalliselta! Pikkuhiljaa kaikki tuo nautinto kuitenkin muuttuu epämukavuudeksi ja sitä myötä kivuksi. Minkälainen oikean elämän vagina aiheuttaa kipua?

Mangasm - Lifetime Silicone Stroker
Tuote edestä

Mainospuheet kokivat toisen kolauksen jo ensimmäisen pesun aikana, sillä tunnelista karisi ulos pari nystyrää. Tämä itsessään oli jo merkki siitä, että minun olisi pitänyt lopettaa tuotteen testaus siihen paikkaan, mutta idiootti kun olen, niin annoin lelulle vielä toisen mahdollisuuden. Nyt kaksi kuukautta myöhemmin minulla on vieläkin frenlumissa haavauma, joka ei näyttäisi koskaan parantuvan lopullisesti. Että sellainen lelu…

Mangasmin tunneli on avoin kummastakin päästä, joten sen peseminen on helppoa. Tämä myös mahdollistaa ilmakuivauksen, joskin nopeammin homman hoitaa tunkemalla rätin tunneliin kosteutta imemään. Koska tuote on silikonia, tahmautuu se jonkin verran käytön myötä. Tahmaisuutta voi tuttuun tapaan ehkäistä maissitärkkelyksellä tai puhtaalla talkilla.

Yhteenveto

Mangasm – Lifetime Silicone Stroker lupaa kestävyyttä ja hyvää tuntumaa, mutta epäonnistuu kummallakin osa-alueella. Pari tunnelin nystyrää karisi pois jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen, joka teki lelusta vaarallisen käyttää. Ei sillä, että tuntuma olisi ollut muutenkaan kovin hyvä, sillä jämäkkä materiaali tekee tunnelista epämukavan ahtaan. Helppohoitoisuus ja kiitettävä pituus eivät valitettavasti riitä pelastamaan Mangasmia huonolta arvosanalta.

Kommentoi

avatar
300