Tervetuloa Masaturpaattorin viralliselle sivustolle!

Tältä sivustolta löydät omien kokemuksien perusteella tehtyjä rehellisiä arvosteluja ja kirjoituksia erilaisista miehille suunnatuista seksileluista. Näihin kuuluu mm. isot ja pienet masturbaattorit, liukuvoiteet, nuket ja monet muut itsetyydytykseen sidonnaiset välineet.

Arvosteluja lukiessa on hyvä muistaa ihmisten yksilöllisyys. Jos jokin tuote ei ole arvostelijan mieleen, se voi kuitenkin kolahtaa monelle muulle käyttäjälle. Jokainen penis on erilainen, eivätkä kaikki niistä ole yhteensopivia kaikkien lelujen kanssa. Tämä tekeekin lelujen arvioimisesta hyvin haastavaa, joten toivon lukijoiden suhtautuvan arvosteluihin enemmänkin suuntaa antavina.

Rattoisia lukuhetkiä kaikille!

Masaturpaattori, ylläpitäjä

Uusin arvostelu

 • Mangasm – Lifetime Silicone Stroker

  Mangasm – Lifetime Silicone Stroker

  Ei kommentteja
  Vakiolukijoilleni lienee jo tuttua arvostelujeni tuhollisuus. Monet masturbaattorit ovat kokeneet käsissäni ennenaikaisen kuoleman, joka on toiminut minulle itselleni kirouksena, mutta arvosteluilleni siunauksena. Tämä on mahdollistanut totuudenmukaisen arvion tuotteen kestävyydestä. Tällä kertaa arvostelussa on kuitenkin Mangasm - Lifetime Silicone Stroker, joka nimensä mukaisesti lupaa kestää koko elämän... Tai ainakin 50x pidempään, kuin monet muut masturbaattorit. Haaste on otettu vastaan, valmistaja!   Lue koko arvostelu »

Uutiset ja kirjoitukset

 • Uutinen: Masaturpaattori.com lopettaa toimintansa

  Ei kommentteja
  Tervehdys rakkaat lukijat. Monet teistä ovat varmaankin huomanneet uusien arvostelujen puutteen viimeisen puolen vuoden aikana. Syitä on tälle peräti kolme kappaletta, joista tämä on suurin tekijä: Motivaation puute. Sen sijaan, että odottelisin motivaation palaamista, olen päättänyt viimeinkin päästää sivuston kärsimyksestä ja sulkea sen lopullisesti. Harmillista sinänsä, sillä tällaiselle sisällölle olisi varmana kysyntää. Toinen syy sivuston sulkemiselle on oman ajan puute. Minulla on usein monta projektia meneillään samaan aikaan ja se on alkanut haittaamaan elämänmenoa. On siis ikään kuin pakko karsia joitakin niistä, jotta pääsen elämässä eteenpäin. Tämä Masaturpaattori-sivuprojekti on ollut jatkuvasti jyskyttämässä tuolla takaraivossa, joten otan sen sieltä pois häiritsemästä. …   Lue lisää »
 • Uutinen: Sivusto avattu!

  1 Kommentti
  Tervehdys hyvät lukijat! Kuten kuvasta näkyy, Masaturpaattori on nyt oma sivustonsa! Hiotusta ulkoasustaan huolimatta, sivustolla saattaa esiintyä jos jonkilaista terävää reunaa. Esimerkiksi mobiiliversio on tällä hetkellä vähän kehnon näköinen, mutta siihen on tulossa lähitulevaisuudessa muutos. Jos havaitset jotain muuta outoa käyttäytymistä sivuston toiminnasta, ole hyvä ja ilmoita siitä vaikkapa jättämällä kommentti tämän uutisen alle (voi jättää anonyymisti). Pyrin korjaamaan ongelmat mahdollisimman nopeasti.   Lue lisää »
 • Kirjoitus: Sponsoroitavana

  Ei kommentteja
  Tämä artikkeli on alunperin julkaistu 29. huhtikuuta 2017 Blogspotissa. Sen sisällössä saattaa esiintyä vanhentunutta ja irrallista tietoa. Päätin kuitenkin lisätä sen sivustolle talteen, jos jotakin sattuu kyseinen artikkeli kiinnostamaan. Hei vain kaikille lukijoille! Kuten varmaan tiedätte, sain itselleni testattavaksi melkoisen läjän seksituotteita viime maaliskuun puolella. Erikoisen tapauksesta tekee sen, että itse en leluja ostanut, vaan sain ne arvosteltavaksi MotsuToys-nimiseltä seksiliikkeeltä ilman veloitusta. Sen sijaan, että olisin vain arvioinut tuotteet ja siirtynyt sen jälkeen eteenpäin, halusin tehdä tämän kirjoituksen ensimmäisestä sponsoroidusta kokemuksestani. Eihän sitä koskaan tiedä, jos vaikka joku teistä olisi joskus samanlaisessa tilanteessa, jolloin tästä tekstistä saattaa olla jotain hyötyäkin …   Lue lisää »